Bel ons direct! (070) 388 4550
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Linux Contracting & Detachering is opgericht in 1998 en bevindt zich aan de Goeverneurlaan 163-165 in Den Haag. De dagelijkse leiding is in handen van een managementteam van 3 personen, te weten Mehmet Karadogan (Operationele zaken), Serkan Karadogan (Planning en Logistiek) en Radj Ramesar (Management en Organisatie).

Linux is nagenoeg 20 jaar een vertrouwde naam in met name de glastuinbouw, maar ook in andere branches. Linux is gestart als loonbedrijf, waarna het bekend is geworden als uitzendorganisatie. Vanaf begin 2010 heeft Linux zich echter ontwikkeld tot partner in Contracting en Detachering. Daarbij stellen wij teams samen van vakmensen en specialisten om complete opdrachten te kunnen uitvoeren.

Wat is het verschil tussen Contracting en Detachering?

Het grootste verschil is dat de uitzendonderneming zich bij detachering uitsluitend verplicht tot het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. De dienstverlening van een contractor is anders en eist meer verantwoordelijkheid. Een contractor verplicht zich om een tastbaar product op te leveren, een taak uit te voeren of een bepaald resultaat te bereiken. Hetgeen met zich meeneemt dat bij Contracting heel andere aansprakelijkheden behoren dan bij het uitzenden. Bij Contracting wordt het gehele werk(proces) overgenomen. In ruil voor de geleverde prestatie, betaalt de opdrachtgever een afgesproken tarief per uur of per stuk. Leiding en toezicht ligt in deze, bij de opdrachtnemer in tegenstelling tot detachering. Contracting is een waardevolle toevoeging op het dienstenpakket.

Wanneer maakt u gebruik van Contracting en Detachering?

U heeft een belangrijke order die moet worden uitgeleverd. Met spoed heeft u extra handen nodig, vakmensen met ervaring. Dan bent u bij Linux aan het goede adres. Of het nu gaat om het opvangen van een drukke periode of om het realiseren van een complex project, Linux gaat graag deze uitdaging aan. Linux zorgt voor het gewenste resultaat tegen een gunstige prijs! Wij beschikken over goede productiemedewerkers, orderpickers, inpakkers en een teamleider. Een die ervoor zorgt dat de klus op tijd wordt geklaard, zodat u er geen omkijken naar heeft en door kan met andere werkzaamheden. Zij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid net zo belangrijk als directe communicatie en een goede beloning.

SNA keurmerk

Wij beschikken over de NEN 4400-1 certificering. Ondernemingen die het SNA Keurmerk (Stichting Normering Arbeid) mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen van de NEN 4400-1 norm.
Deze normering wordt niet alleen gehanteerd voor bedrijven in  Nederland, die arbeid ter beschikking stellen, maar ook voor aannemers van werk of contractors, zoals Linux.
Er wordt bij deze normering getoetst of deze bedrijven voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit het ter beschikking stellen van arbeid of inzet van medewerkers bij de uitvoering van aangenomen werk.

Logo Linux Contracting - PNG